Tacos, sushi, melodifestival, Saint Tropez

Så har den här helgen också gått och jag sitter och planerar inför kommande vecka. Eftersom det är designvecka så blir det en heldag i designens tecken imorgon med start på Berns för att lyssna på trendföreläsning och sen ska jag vidare till Operaterassen och äta frukost med Elle Decoration som presenterar Swedish Design Awards 2016. Dagen fortsätter med fler pressvisningar fram tills jag ska på utvecklingssamtal med Smilla på skolan. Skolan är stängd imorgon så Jocke ska vara hemma med barnen på förmiddagen och jag blir hemma sen på eftermiddag och kvällen.

I helgen har min systerdotter Felicia varit här och hälsat på från Hudiksvall, hon hjälpte oss lite med barnen i lördags när vi båda jobbade men annars har vi bara haft kvalitetstid och myst. Vi åt tacos i fredags och sushi igår, vi har kollat på film, gått runt på Mall of Scandinavia och igår kväll kollade vi förstås på Melodifestivalen och åt massa godis!

Felicia brukar få ärva kläder av mig, alltså inte kläder som jag inte längre vill ha utan kläder som helt plötsligt blir lite tighta för mig av någon underlig anledning 😉 Jag har tidigare fått en jätte fin luvjacka från Saint Tropez men som tyvärr bara legat i lådan oanvänd då den suttit lite tight och då känns det så himla bra när man kan ge den till någon som verkligen uppskattar den!

Fina Felicia, visst blev jackan snygg på henne? Det är kul att fota Felicia för hon blir alltid så fin på bild! Det blev snabbt tomt efter henne här hemma så nu längtar vi tills hon kommer ner igen!

Kram Annelie