Annelie Niehoff

  • Inredning
  • Familj
  • Mat/dryck/bak/recept
  • Mode/skönhet
  • Kontakt
Lifestyle

Svegro örtpesto

april 16, 2019 by Annelie

För ett tag sen var jag inbjuden till en lanseringslunch i Svegros magnifika växthus på Färingsö utanför Stockholm.
De presenterade då en egen pesto gjord på färska örter som kommer från räddade plantor i växthuset som annars hade blivit svinn.  Svegro Pesto finns i tre olika smaker, grönkål, basilika och koriander och vi blev bjudna på en underbar lunch i hållbarhetens tecken och signerad Culinary Team.

Alla tre peston var jätte goda! Den med basilikasmaken kände man mest igen och grönkål och koriander var överraskande goda och jag ser fram emot att prova dem mer i sommar!

Efter lunchen fick vi en exklusiv rundvandring i deras enorma växthus som motsvarar 8 fotbollsplaner i storlek! Vi fick följa örternas väg från frö till färdig planta. Så mäktigt och roligt att se!

Vi fick även besöka ”barnkammaren”
Vi fick med oss smakprover hem och jag gjorde genast en pasta med pesto och kyckling, så himla enkelt och gott! Bara stek kycklingen, koka pastan och blanda ner peston!

Peston är helt fri från nötter, onödiga tillsatser och konserveringsmedel och finns ute i butiker nu, om inte din butik har, be dem beställa hem!

Kram Annelie
Posted in: Mat/dryck/bak/recept Tagged: basilikapesto, culinaryteam, färingsö, färingsöväxthus, grönkålspesto, hållbarhet, korianderpesto, lanseringslunch, magnifiktväxthus, örtpesto, örtpestobasilika, örtpestogrönkål, örtpestokoriander, pesto, svegroörtpesto, svegropesto, svegroväxthus, växthus

Jag heter Annelie Niehoff och bor i Stockholm. I denna blogg skriver jag om mitt liv som stylist och influencer. Förutom inredning så älskar jag att baka, laga mat och umgås med min familj. Kontakta mig gärna för samarbeten, jag har F-skattsedel.

E-mail: annelieniehoff@gmail.com