Stockholm i mitt hjärta…

Nu är vi hemma i Stockholm igen! Resan hem gick bra även fast barnen inte sov något i bilen som de brukar. Men det känns att de bli större och förstår mer att jag inte kan hjälpa dem att byta spel och serva dem i baksätet när jag kör. Förr var det mer “gnäll” men nu löser de det mesta själva där bak 😉 Vi körde hem på mindre än 3 timmar så det var alldeles lagom!

När vi kom hem åt vi lite mat som mamma skickat med oss och sen var det raka vägen till simskolan med Smilla. Ikväll har vi packat upp och myst och laddat inför dagis imorgon. Jag laddar även för att jobba hela dagen och sen imorgon kväll ska jag på ett Coctails event som jag anmält mig till! Ska bli skönt att komma tillbaka i gamla vanor igen efter att ha spenderat nästan en hel vecka på “landet” där jag knappt duschat och bytt kläder 😉

Avslutar dagen med en bild på mamma och Max när de spelar spel på varsin iPad 🙂 62 år mellan dem med de gillar samma typ av spel 🙂

God Natt!!!

Kram Annelie