Söndagsfrukost

Igår kväll kollade vi på andra chansen och nu är det bara finalen kvar och den är ju nästa helg. Vi får se om vi går och ser den live eller om vi ser den hemma från soffan… Det är en härlig stämning på plats men samtidigt är det rätt mysigt att sitta hemma i soffan också 😉

Smilla hade en kompis som skulle sova över igår kväll och båda somnade vid 22.00 men vid midnatt så kommer kompisen upp och säger att hon vill hem till sina föräldrar. Sådana situationer är rätt jobbiga då man inte gärna vill behöva ringa hem till föräldrarna mitt i natten och be dem hämta så jag satt med henne ett tag och försökte få henne att somna om men det gick inte och hon var så ledsen så det slutade med att jag fick ringa efter henne pappa.

Nu är det dags att äta lite sen söndagsfrukost, idag blir det både den nya vanilj-grekiska yoghurten från Arla och den goda nyponsoppan Sagolika från Rynkeby. För att lyxa till yoghurten lite så kan man ta i lite ekologisk sirap från Urtekram. Jag ska också slå på tv:n och kolla lite på Vasaloppet tänkte jag.
Kollar ni Vasaloppet?

Kram Annelie