Smartaste sommarprylen?

Har du en telefon med dåligt batteri? Eller glömmer du ofta att sätta den på laddning och sen när du ska ha den är den urladdad? Eller du kanske är en storanvändare som mig och har svårt att låta mobilen vara ”ifred” mer än max 10 minuter när du är ute och flänger?

I så fall kan jag tipsa om GP Portable Powerbank som är ett designat, slimmat, litet extrabatteri som får plats i fickan eller i väskan. Du har med det var du än är och behöver aldrig fundera på var och när du ska ladda. Det innebär att du kan gå runt med din enhet i fickan och göra annat medan mobilen laddas! GP Portable Powerbank 10400 passar även för att ladda surfplattor, go pro kameran och andra lite mer krävande prylar som laddas med usb. Den håller  för att ladda upp en iPhone 5S hela fem gånger!

Batteriet innehåller även Cool Power vilket betyder att det aldrig blir varmt vilket gör att man inte behöver vara rädd för överhettning och att det ska börja brinna.

GP Portable Powerbank finns att köpa på Mediamarkt, Teknikmagasinet, Net on net, Elgiganten, Tele 2 och hos mindre återförsäljare. Den finns i färgerna svart och vit och rekommenderat pris är 699 kr.

I sommar har jag planerat att ligga på stranden och där finns inga
ställen att ladda mobilen eller ipaden på så då kommer detta extra
batteri vara perfekt! Även på bussen, flyget eller när jag springer runt
på bloggevent kommer den vara helt outstanding!

Jag fick detta batteri med ett trevligt bud och jag fick även en kaffe ”take away” mugg med silikonlock från Sagaform och lite kaffebönor att mala. Så MÅNGA av sommarens blogginlägg kommer att skrivas från stranden eller mitt ute på sjön framöver har jag en känsla av 😉

Kram Annelie