Smaksatt bubbelvatten piggar upp!

Oj, vilken trött morgon det har varit här! Vi alla 4 var jätte trötta när klockan ringde och vi tror att det dels beror på timmen vi missat i helgen och dels på det super trista vädret! Det regnar och är dimmigt och man vill bara kura ihop sig i sängen och sova bort dagen…. men det går ju inte för min ”att göra lista” är knökfull! Vi åker ju iväg till fjällen över påsk och massor måste fixas inför det. Ikväll är det simskola för Max och Music Kidz för Smilla.

Jag måste bara tipsa om en grej…. brukar ni bubbla vatten hemma? Vi gör det väldigt ofta men vi brukar inte köra smaksatt för när jag provat det så har jag tyckt att det smakat fabrikat och inte så gott. Men nu fick jag chansen att prova AQVIA Äppelcider och den var hur god som helst! Man bubblar vattnet som vanligt och sen tillsätter man ca 1 dl AQVIA koncentrerad äppelcider i vattnet och skakar försiktigt och man får en jätte god och törstsläckande dryck!

Vi gillar även vår senaste AQVIA Exclusive Dark Bronze som är en snygg kolsyremaskin från AGA. Gillar att den går i varm bronsfärg och att de satsat på design, funktion och kvalitet. Alla delar ingår dessutom i den miljövänliga återvinningscykeln och den finns även i färgerna Steel Black, Steel Cream, Deep Black och Pure White. Ni hittar närmaste återförsäljare på deras hemsida!

Kram Annelie