Ser fram emot hösten!

Det var en givande konferens med Living and Room idag så nu längtar jag så mycket till höstkollektionen som släpps den 1 september! Det är alltid spännande att få jobba med en ny kollektion, har faktiskt redan börjat boka höstens visningar så om du är sugen att hålla en visning, hör av dig till mig så bokar vi!

Efter konferensen så passade Jocke och jag på att ha en helkväll för oss själva. Det händer ju tyvärr inte så ofta eftersom vi har svårt att hitta barnvakt och Jocke jobbar ju så många kvällar, men ikväll blev han ledig så vi bokade bord på restaurang och åt en god tvårätters middag med vin och sen gick vi iväg och såg biofilmen What to expect. En perfekt kväll och barnen fick vara hemma och ha fredagsmys och kolla på Let´s Dance med farmor.

Nu är jag så trött! Klockan är alldeles för mycket och jag känner också att jag börjar bli förkyld 🙁 Jag har fullbokat schema fram till torsdag så jag har inte tid att vara sjuk!
Så nu säger jag god natt!!!

Kram Annelie