Septemberbox

Septemberboxen från Loddo ser ut så här:

Softlan Complete Care är ett sköljmedel som gör din tvätt mjuk, hjälper till att bevara färgerna och motverkar noppor. Colour Catcher är en tvättduk som förhindrar missfärgning. man lägger med en duk vid varje tvätt och man slipper därmed oroa sig om att kläderna blir missfärgade och tappar färg. Colgate Sensitive Pro-Relief tandkräm ger omedelbar och långvarig lindring mot ilningar i tänderna.

ELYA är en ekologisk och naturlig läsk med nästan hälften så mycket socker som ”vanlig” läsk. Dessutom helt fri från konserveringsmedel! Finns i smakerna Citron Lime, äpple och hallon. Jag smakade äpple och gillade den jätte mycket! Nutrilett Quinoa Nut Crunch bar är en glutenfri måltidsersättningsbar med quinoa, hallon, nötter och mörk choklad.

Yelli soppor är 100% naturliga och du tillsätter själv kryddor och tillbehör efter personlig smak. Vi tillsatte chilipeppar och bacon och det blev faktiskt riktigt gott! 

30 dagars kostnadsfritt abonnemang hos Nextory där du får tillgång till tusentals e-böcker och ljudböcker. Bara ladda ner appen och använd koden LODDO. Jag är urdålig på att lyssna på ljudböcker men ska faktiskt försöka göra det nu och utnyttja detta tillfälle!

Septemberboxens värde: 353 kr
Kostnad för oss: 99 kr, ingen frakt och ingen bindningstid!
Du beställer din box här: www.loddo.se

Kram Annelie