Så var det fredag igen…

Så var det fredag igen! Känns som det är måndagar och fredagar jämt tycker jag 🙂
Igår handlade det mycket om barnen och skolan, Smilla var väldigt ”mammig” när jag lämnade henne på morgonen så det tog ett tag att lämna. Sen var det hälsosamtal med Max hos skolsyster där vi vägde och mätte denna ståtlige kille. Vi pratade även om hur han trivs på skolan och det var så skönt att höra att det inte är något problem med något, den här killen trivs verkligen med livet just nu!
Smilla däremot har väldigt svårt att hitta sin identitet och det är mycket oroligheter och tankar i hennes kropp, hon är inne i en väldigt känslig period där det inte krävs mycket för att det ska bli katastrof enligt henne själv. Lite som en tonåring nästan…. men det är inte länge kvar till sommarlovet nu och jag hoppas att ledigheten får henne att landa i sig själv och få bättre självförtroende.
Till råga på allt så glömde Max sin favorit ryggsäck på bussen när klassen åkte ner till biblioteket så han har var också lite förtvivlad över detta. Förutom att det var hans favoritryggsäck så innehöll den även favorit vattenflaskan och favorit matlådan och hans cykelnyckel… vi har kontaktat SL men de bad oss återkomma nästa vecka så nu håller vi tummarna att han får tillbaka den.

Nu ska jag iväg till Mall of Scandinavia och sen ska jag fredagshandla lite, vi hörs snart igen!

Kram Annelie