Så här ser hösten ut hos Ellos

Ellos fortsätter att imponera med ännu en snygg och trendig höstkollektion! Eftersom jag gillar Ellos så fanns jag självklart på plats på Fotografiska när de visade upp sina nyheter. Förutom att de hade skapat ett härligt showroom så bjöds det på bubbel i glasen och goda snittar.


Moderatorn Emilia de Poret presenterade höstens kollektioner tillsammans
med stylisten Gorjan Lauseger, setdesignern Isabelle McAllister och
Ellos chefsdesigners Li Gadd Dackås och Ulrika Sjövall. De visade bl.a. upp härliga sovrumsdetaljer i form av sängkläder, kuddar och plädar.
I delar av hemsortimentet lyfts en sofistikerad rebell som gillar det rockiga, men som har en klassisk underton i sitt uttryck. En stilkrock mellan sött och elegant och tufft och robust. Tvättade material för att få finish och rätt torrhet i känslan.
Paljetter möter nitar och i samma rum samsas päls och dödskallar. Färgskalan går från svart/svart, grått i både varma och kalla toner till offwhite, äggskal och vitt. Print av handtecknade djur och döskallar, stilleben med doftljus, blommor och glaskupor.

Inom klädmodet så heter den starkaste trenden Revolution och till den har de hämtat inspiration från starka kvinnor, rebeller med inre styrka och yttre pondus. De lånar från herrgarderoben och ger dig minimalism och maximalism i symbios. Ett kvinnligt sinne klätt i skarp kontur.
Kollektionens stjärna är en kamelfärgad ullkappa i klassisk modell med chica detaljer som gulddragkedja och bälte. Till detta snäva byxor, lösa stickade tröjor och sweatshirts med spetsdetaljer. Skinntrenden hänger med även denna säsongen och vi ger er skinnkjolar och skinnbyxor i nya modeller. Svart är i fokus med detaljer av guld. Accentfärger är kamel och svagt puderrosa. Snygga plagg för starka kvinnor.

Ellos uppdaterade baskollektion bjuder på klassiska nyckelplagg för varje kvinnas garderob med bra passform och fin kvalitet. Sköna material som bambuviskos, silke och slitstark bomull. Plagg att bygga en garderob att älska, fylld av oändliga matchningar och kombinationer. Mjuka toppar, den klassiska vita skjortan, finstickade tröjor och välskräddade byxor. Allt i en fräsch neutral färgskala av grått, marin, ljusrosa, svart och vitt.

Barnmodet:

 #ellosaw14

Kram Annelie