Ramlösa Kiwi

Vi går på halvfart hela familjen, vi är trötta och förkylda, svårt att komma upp på morgonen fast vi lägger oss i tid på kvällarna. Det ligger nässpray och pappersnäsdukar i varje rum och i köket står vitaminer och Esperitox uppradade. Idag är barnen och Jocke bättre men jag ligger i soffan och snörvlar och försöker få lite gjort. När man är torr i halsen så är det så gott att dricka kolsyrat tycker jag, det enda som släcker törsten och lägligt så kom det ett bud från Carlsberg med Ramlösa idag!

Ramlösa har kommit med en ny smak, nämligen Kiwi!

Med sin friska och exotiska smak är drycken en fräsch start på det
nya året. Ramlösa Kiwi innehåller endast naturliga smakämnen och finns i
butik från och med vecka 6.
– Ramlösa Kiwi har en exotisk och frisk smak. Det gör att den, efter
all julmat, passar utmärkt att starta det nya året med, säger Henric
Byström, PR-chef på Carlsberg.

Ramlösa har i århundraden levererat friskt och
naturligt mineralvatten från källan i Ramlösa Hälsobrunn. Redan år 1707
ansåg provinsialläkaren Johan Jacob Döbelius att Ramlösas vatten hade
”en mycket god inverkan på hälsan”. Det tar 70 år för en droppe
regnvatten att nå Ramlösas källa. Under den tiden har vattnet renats och
berikats med mineraler från berggrunden vilket resulterar i ett väl
balanserat naturligt mineralvatten. Ramlösa lanserade 1990 sin första smaksättning, Ramlösa Citrus, och
sedan dess har smaksatt mineralvatten blivit alltmer populärt. Ramlösa
Kiwi är årets första nya smak från Ramlösa.


Kiwifrukten kommer
ursprungligen från Kina och kallades först för kinesiska krusbär i
Sverige. Kiwin är känd för sitt karaktäristiska bruna skal och gröna
fruktkött. Många känner inte till att kiwins skal är ätbart och fullt av
nyttiga antioxidanter. Frukten är otroligt nyttig och rik på C-vitamin,
när du äter en kiwi får du i dig alla nyttiga vitaminer du behöver för
en dag.

Kram Annelie