Rabattkod om du vill prova ny boxtjänst!

Loddo.se är en ny boxtjänst där du får möjligheten att upptäcka produkter från dagligvaru- och detaljhandeln för endast 99 kr/box inkl. frakt. Innehållet i boxen anpassas sucessivt efter din personliga profil och man kan när som helst avsluta prenumerationen utan uppsägningstid. I min första box fanns det 10 produkter.

Nutisal kvalitets nötter som är noga utvalda och torrostas över öppen låga enligt en 70-årig libanesisk tradition. Goda och krispiga!
Havre tunnbröd som är lätt och krispigt med fyllig smak av havre. Helt mjölkfria och bakade på svenska spannmål. Goda och ger mersmak!
Järnrike är Sveriges järnrikaste livsmedel, det är ett slags blodbröd som innehåller hemjärn och endast 4 skivor täcker dagsbehovet.

Flux Drops är läskande sockerfria sugtabletter som varar länge. Har en fräsch smak av rabarber och jordgubb. 
Colgate PRO-Relief Whitening är en ny tandkräm mot ilningar och som samtidigt på ett skonsamt sätt ger dig vitare tänder. En tandkräm som gillas av hela familjen!
Duck Fresh Discs förhindrar beläggningar i toalettstolen där bakterier normalt fastnar. Vid varje spolning aktiveras en skyddande sköld som förebygger kalkavlagringar och fräschar upp toaletten. Gelen är självhäftande och räcker upp till 8 veckor! Lite krångligt att få dit de första kluttarna men bara man fått in snittsen så är gelen grym!
Glade Doftljus Large har en stilren design och passar i alla hem och har en brinntid på upp till 52 timmar! Finns i flera dofter som är framställda av framstående parfymhus.

Pritt Rainbow är färgade limstift som limmar och torkar i färg. Starkt och flexibelt för pyssel med papper, glitter och andra material. EN71-certificerat för barn och gjord av 90% naturliga ingredienser och går bort i tvätten om man råkar få det på kläderna.
Viking Toys Grodspel är ett roligt familjespel som går ut på att få grodorna att hoppa långt och högt och gärna hamna i en hink.

HealtyCo Proteinbröd är ett saftigt och nyttigt bröd som håller dig mätt länge och innehåller inga konserveringsmedel! Ett proteinrikt surdegsbröd som jag ska försöka få barnen att våga smaka för det skulle vara så skönt att veta att de får i sig en bra frukost innan skolan.

Ser med spänning fram emot nästa box som kommer i februari! Om du vill
veta mer och kanske beställa en egen box så får du genom att ange
rabattkoden ”kompis20”, 20% rabatt på första köpet! Läs mer här:
www.loddo.se
Kram Annelie