Prisvärd Testagram

Månadens Testagram får tummen upp! Många bra och användbara produkter och väl värd sina 99 kr!

Denna Risenta Granola  med smak av kakao & kokos är bra, riktigt bra! Gillar också att den är ekologisk med inga tillsatser och inte ens något tillsatt socker!

Talanda Chokladdragerade Kaffebönor med smak av kanel kommer från Candy People. Jag är lite osäker på kanelsmaken, inte riktigt min grej men såg att det även finns med tryffel så den måste jag också prova! En unik produkt för dig som gillar det naturliga alternativet. Finns på Pressbyrån och 7-eleven.

NIVEA SUN Kids caring Roll-on Clothing Protection SPF 50. Ett nytt behändigt och smidigt format som är lätt att rolla på och att ha med sig. Om det hamnar på kläderna är det ingen fara för det försvinner i tvätten! Fungerar självklart även på vuxna!

Nivea Oil in Lotion är en ny kroppslotion berikad med olja och härliga dofter som ger alla sinnen en upplevelse! Håller din hud återfuktad i 24 timmar och gör den mjuk, len och väldoftande. Finns i dofterna vanilj, rose och cherry blossom. 

Santa Maria Smokey pepper Burgers Sydney style Chipotle Dressing är en krämig dressing med härlig hetta från Chipotle som är en mexikansk rökt jalapeno. Perfekt på hamburgaren! Även kryddblandningarna Burger Spices som du blandar med din köttfärs ger en god och fyllig smak på din hamburgare. Smakar rostad vitlök och pepper. Pickling spices är en sötsyrlig snabbinläggning för gurka och lök. Egenpicklade grönsaker är så gott på hamburgaren och blir klart på bara 15 minuter.

Nästa Testagrambox landar kring den 22/6 och den ser jag fram emot som vanligt. Om du också vill prenumerera för 99 kr/mån. så kan du registrera dig här. Testagram garanterar att boxens värde är minst 150-250 kr.

Kram Annelie