Polarn o. pyret på önskelistan

Inte nu på lördag men nästa lördag….. åh, vad vi längtar!!! Det är nedräkning och kryssning på almanackan varje dag och vi längtar så mycket till värmen! Det bästa är att jag kommer att blogga därifrån varje dag och uppdatera er på vad vi hittar på så att det nästan känns som ni är med oss 😉 Vi handlade ju lite sommarkläder igår i Nacka Forum men barnen har växt mycket sen förra sommaren så vi får se om vi hittar något mer som vi kan handla. Polarn O. Pyret har ju alltid kläder som man inte blir besviken på och idag såg jag dessa godbitar i deras webbshop, Smilla som älskar prickigt skulle älska dessa kläder! På Loppi eventet i fredags så fick jag även se några nyheter som tyvärr inte hinner komma ut innan vi åker men bl.a. var där en randig klänning med snurrkjol! En perfekt 6 års present till Smilla i Juni då jag vet att hon skulle älska även den!

Till Max hittade jag snygga jeansshorts, kortärmad skjorta och en röd keps! Kan riktigt se mig honom springa på stranden i dessa kläder 🙂
 

Jag ska visa dem kläderna ikväll när de kommer hem från dagis så får vi se vad vi klickar hem! Det är viktigt att de får vara med och bestämma nu eftersom de inte sätter på sig vad som helst! Just nu är det också 30-50% REA i deras webbshop!

Nu ska jag äta lite frukost, jobba och åka och handla lite mat att fylla kylskåpet med. Efter dagis måste vi även förbi polisen och fixa ett nytt pass till Smilla då hennes har gått ut! Himla tur att vi märkte det!!!

Kram Annelie