Playing Apart – En unik konsertupplevelse!

Här är det fullt schema, både jag och Jocke har jätte mycket just nu men det är nästan bara roliga saker så det gör inte så mycket. Det som drabbas hårdast är bloggen känns det som och det är ju mindre kul förstås.

Som ni säkert vet så jobbar Jocke som musiker och han far och flänger över hela Sverige och ibland över hela världen. Jag har knappt någon koll på vart han är för det är så olika ställen varje dag och när jag såg Telias nya reklam så tyckte jag att den verkade passande. Tänk om det kunde vara så här på riktigt och att han kunde sitta i sin studio och spela en livekonsert som visas i en annan del av världen!?

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=3507455814332308441590593″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_3507455814332308441590593″);

Den 29 april 2015 skedde detta i Göteborgs konserthus. På fem platser runt om i Sverige fanns fjorton musiker som tillsammans spelade live över Telias fibernät och gav publiken en musikalisk upplevelse utöver det vanliga.

Telia tog initiativet till detta unika experiment tillsammans med Göteborgs symfoniker. Avsikten var att illustrera att det går bra att arbeta flexibelt och på distans om man har rätt verktyg och en bra uppkoppling. Testet visade att Telia klarade av att leverera både bra ljud- och bildkvalité!

Kram Annelie