Planeringen är i full gång!

Idag har vi varit ute på Sundby Gård och rekat inför Lilla Bloggdagen som vi ska ha den 5 oktober.

Eftersom temat är FOTO den dagen så hade jag packat med mig min systemkamera för jag tänkte fota några fina bilder på omgivningarna och visa er men typiskt nog glömde jag minneskortet i datorn hemma så nu kan jag bara bjuda på några sämre mobilbilder…

Men ni ska veta att det är vackert där ute! Helt fantastiskt med all natur, vatten, hästhagar och världens trevligaste personal på Värdshuset. Känner på mig att det kommer att bli en grym dag där ute och grejerna till goodiebagarna börjar komma in så det kommer bli minst två proppfulla goodiebags till alla som kommer!

Efter besöket på Sundby så åkte jag och hämtade Smilla på skolan och sen åkte vi in till Sabbatsbergs sjukhus där vi tog av hennes gips på armen! Det var en pirrig och förväntansfull tjej som åkte in och sen när gipset var borta så kändes det såklart jätte läskigt att börja röra på armen då hon haft armen i samma vinkel så länge. Men vi har fått några hemövningar så vi får se om några dagar om det är som vanligt igen. Armbågen hade i varje fall läkt ihop fint!

Nu blev klockan sådär mycket igen, fattar inte vart tiden tar vägen! Måste verkligen gå och lägga mig nu men såg att barnen lagt sig i vår säng med Jocke så jag har lite beslutsångest om jag ska tränga mig ner bredvid dem (lite väl trångt med 4 stycken i samma säng), bära dem till sina egna sängar (tungt) eller lägga mig som en banan i någon av deras sängar (de har juniorsängar)… det beslutet får jag ta när jag väl kommer dit 😉
God Natt!

Kram Annelie