Påsk i Högis!

Idag skiner solen och himlen är blå, så välbehövligt efter två dygn med regn!

Jag håller på att packa inför fjällen, den här gången ska jag inte ta med mig lika mycket som sist. Då fick vi knappt plats i bilen på vägen upp och sen visade det sig att vi använde knappt hälften av kläderna vi hade med oss eftersom man nästan hela tiden går runt i underställ och skidkläder. Mat ska jag åka och handla också, det är svårt att planera för en hel vecka men det finns ju en liten lokal mataffär på plats där man kan komplettera med sånt som tar slut eller vi missat. Den här gången följer även mamma med! Perfekt så att Jocke och jag kan åka lite i de stora backarna också plus att jag kanske kan vara kvar efter någon spelning någon kväll utan att behöva gå hem och lägga barnen.

Det är till Höglekardalen, Bydalsfjällen vi ska och Jocke ska spela där tillsammans med Uno Svenningsson och Di Leva! Barnen ska gå skidskola på dagarna och vi ska återigen få träffa våra vänner som vi lärde känna förra gången vi var där! Självklart ska ni också få hänga med för jag kommer försöka blogga och instagramma varje dag!

Kram Annelie