Paradiset finns i Malaysia!

För en herrans massa år sen så reste jag runt i Malaysia i 7 veckor och njöt av det underbara landet. Jag missade nog inte många kvadratmeter kan jag säga 😉 Jag ska leta fram mina dagboksanteckningar från den resan och dela med mig till er, vet att jag också har en massa fantastiska foton!
Då lovade jag mig själv att återvända dit en dag och nu har jag bestämt att jag vill resa dit med min kära familj! Jag vet inte om det blir i år, nästa år eller om två år men jag har det som mål i varje fall!
Jag vet att många reser till Thailand för att det är enkelt och tryggt men jag tror att om bara några år så kommer Malaysia vara mer populärt än Thailand! Thailand håller på att turistas sönder och vi turister behöver något nytt och spännande. Det enda som saknas är att det ska vara enkelt att ta sig dit men jag ser att resebyråerna satsar mer och mer på Malaysia så vi hoppas att det kommer bli lättare i framtiden!
Malaysia
är ett fascinerande land som erbjuder upplevelser för alla. Här finns
både urban miljö och en fantastisk natur med paradisöar, vita stränder
rika marina miljöer och en vild regnskog.
Malaysia har även fantastisk mat! Men jag har tyvärr inte kommit mig för att prova några Malaysiska restauranger här i Stockholm men nu har jag fått veta att Berns Asiatiska restaurang ska starta ett samarbete med Malaysiska Turistbyrån och därmed få flera gästspel av Malaysiska kockar och matprofiler! Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att besöka restaurangen under ett sånt gästspel och drömma mig tillbaka till paradiset!
Kram Annelie