På lördag är det Bloggmiddag!

Förra veckan var ganska lugn för mig då jag var så förkyld och tvingade mig själv att vara hemma. Igår var första dagen som jag kände mig frisk på två veckor och det passade utmärkt eftersom denna vecka är så fullbokad! Det är massor av pressvisningar, event, utvecklingssamtal på skolan, läkarbesök för Smilla, inredningsträffar och mycket annat! Som tur var kommer mamma på torsdag och hjälper mig att få det att gå ihop eftersom Jocke också ska iväg och jobba.

En dag som jag verkligen ser fram emot är lördag för då ska jag på den årliga Bloggmiddagen som anordnas av Ewa och Anna. I år är vi 40 stycken bloggare och vi ska vara på Taverna Bazar i Gamla Stan.

I samband med bloggmiddagen är det en tävling där en av oss kan vinna ett Playmobil! För mig är Playmobil nytt, jag har aldrig lekt med det själv och barnen har heller aldrig fått några sådana men jag tror verkligen att de skulle älska det! Smilla skulle älska Tivolit medan Max skulle älska Polisbilen… så frågan är vilken jag ska välja om jag vinner…. tror att jag väljer tivolit för det skulle nog Max också gilla då han tjatar om att få åka till Gröna Lund varje dag 😉
Hjälp mig nu att hålla tummarna så att jag får en julklapp mindre att fundera ut!

 
Kram Annelie