Ont i fötterna

Hoppas ni alla följer mig på instagram för där är det betydligt oftare uppdatering av mig just nu eftersom jag springer runt på en massa kul saker 🙂 = Niehoffs

Min systerdotter Felicia, 17 år är här på besök från Hudiksvall. Hon har sportlov den här veckan och jag tycker att det är jätte kul att hon vill spendera det här med oss! Igår var vi på stan hela dagen och sen följde hon med mig på två stycken bloggevent! Hon är ju också bloggare och i Hudik har de ju inga bloggevent så hon tyckte det var roligt. Ni kan läsa hennes blogg här då hon redan har hunnit blogga om gårdagen: http://www.nattstad.se/FeliciaRamos

Vårt första event var i modebutiken Oleana & friends, Massor av fina kläder som visades upp av en Ballerina som dansade i skyltfönstret för oss, ett annorlunda och trevligt inslag! Tack Diana för att vi fick komma!

Sen på vägen hem stannade vi till på VIP mingel med de härliga tjejerna på 4good. Där fick vi gå runt och smaka på massa goda grejer, dricka champagne och vara med i en lottdragning. De visade även upp en sprillans ny MINI-modell (bil) som jag verkligen inte skulle tacka nej till 😉

Vi var helt slut när vi kom hem och har sovit väldigt gott i natt men nu ska vi på det igen, första anhalt är Attitude på Kista Mässan!

 Glöm inte att följa oss på instagram under dagen!

Kram Annelie