Önskelista

Jag fyller år på söndag och på order av Jocke har jag nu suttit och surfat runt på nätet för att hitta något fint till mig själv, har jag förresten sagt att jag har en underbar man? 😉

Jag tycker att det är jätte svårt att önska mig något och varje år brukar jag önska mig en massage, pedikyr eller ansiktsbehandling eftersom det verkligen är något jag älskar. Jag har också fått resor av honom men i år bad han mig att försöka hitta något materiellt.

En ny snygg klockan skulle inte vara fel för jag använder klocka nästan varje dag. Jag hittade en fin hos Esprit som jag inte skulle tacka nej till…

 
När jag var inne på Esprits hemsida så hittade jag lite andra godbitar också och kläder, skor och accessoarer kan jag aldrig få för mycket av, fast kanske har jag lite väl mycket smycken nu så det kanske känns mest onödigt… Vad skulle ni önska er om ni var jag, klockan, skor eller lite kläder?
Esprit har uppdaterat sin hemsida med fina höstnyheter och även fast hösten känns långt borta i den här sommarvärmen så kommer jag på mig själv att jag faktiskt ser fram emot den lite MEN jag vill ha minst en månad till med denna sommarvärme först! 
Nu måste jag börja planera vad jag ska ha för tårta på söndag, är sugen att testa något annat än den klassiska jordgubbstårtan jag alltid bjuder på men samtidigt är den ju så himla god! Kanske ska jag lyxa till med två tårtor, en klassisk jordgubbstårta och en lite roligare annorlunda? Vem kommer och fikar?
Kram Annelie