Nya möjligheter!!!

I fredags fick vi nycklarna till vår nya lägenhet! Den känslan att äntligen ha ett par nya nycklar i handen och få åka till ett ny lägenhet och låsa upp dörren och kliva in i en lägenhet full med möjligheter! Två badrum, två balkonger, barnen varsitt (!) rum och nymålade väggar i alla rum. Visst standarden är ganska klassisk och tråkig men just därför väcker det många möjligheter och så småningom hoppas jag att vi får råd att byta ut vitvaror och måla några väggar så att det blir mer ”vi”.

Syrran och hennes man kom ner i fredags och de har varit en ovärderlig hjälp! I tre dagar har vi kånkat och haft oss och det är när man flyttar som man verkligen inser hur mycket grejer man har! Ändå tycker jag att jag varit duktig och rensat ofta. En sak som jag lärt mig är att man ska använda handskar! Det känns som jag har svår reumatism i händerna för de är röda, bultar och jag har sån träningsvärk så jag kan knappt röra fingrarna! Alla dessa flyttkartonger som jag burit! Jag har också skurit sönder fingertopparna när jag vikt ihop kartonger och jag ”råkade” även skära mig på 5 ställen när jag hade sönder en ljusstake så det gör inte värken mindre…. MEN nu ska jag inte klaga utan trots detta så njuter jag av varje sekund! Allt känns hur bra som helst! Sen ser vi ju ännu mer fram emot att få åka på 5-stjärningt SPA hotell nästa vecka och få massage för det kommer nog göra susen på våra onda ryggar!

Nu sitter jag för första gången på tre dagar ner vid datorn, dricker vin och har tänt ljus. Sitter och försöker samla alla tankar och förstå att vi är här… nu har vi bara flyttstädningen kvar att göra i gamla lägenheten men det har vi hela veckan på oss att göra och jag har även lejt bort tre timmars städning på tisdag för jag tänkte att jag skulle prova Helpling. Någon som provat dem?


Skriver mer imorgon, puss och kram!
Kram Annelie