Nu är Formex igång!

Äntligen är Formex igång igen! Jag älskar att gå runt där och frossa i all inredning och få tips och inspiration. Hela onsdagen gick åt till att springa runt på olika pressträffar i olika montrar och det var fantastiskt roligt och intressant! Jag kände dock att jag inte hann gå runt överallt så jag tänker även åka dit en sväng imorgon. Min kamera strejkade tyvärr så jag har inga bilder att visa men imorgon lovar jag att fota massor!

Årets tema är Nordic Essence där hållbarhet lyfts fram mycket. Fina trädetaljer, hantverk och såklart djur och natur i alla dess former. I foajén möts man av en enorm katt som man kan gå in i och det är hur häftigt som helst! Bild på den kommer också imorgon!

Det har gått jätte bra för barnen i skolan. I morse började jag till och med att gråta när jag såg hur Max stolt och rak i ryggen gick in i skolan i ett prydligt led med sina kompisar. De har fått likadana kepsar och ryggsäckar så de var så söta och då insåg jag plötsligt hur stor han har blivit… min lilla son!
Smilla har ju börjat 2:an och jag märker mer och mer att hennes klasskompisar går själv till och från skolan och hon frågar ständigt när hon ska få göra det. Men jag tycker att det känns lite läskigt så vi får se när hon får börja göra det. Nu när Max går i samma skola så måste vi ju ändå dit och hämta och lämna honom och då tycker jag att hon kan gå med oss. Men idag vek jag mig faktiskt lite och lät henne gå själv till sin kompis. Det är bara 250 meter men hon måste korsa en liten gata med övergångsställe men självklart klarade hon det galant, jag måste nog börja lita mer på henne. Till skolan är det 500 meter och tar bara max 5 minuter att gå så det är ju väldigt nära.

Kram Annelie