Nobellunch och hotellövernattning

I två veckors tid har barnen varit sjuka till och från men nu är de äntligen på skolan igen båda två så det är skönt. Men gissa vem som ligger hemma i feber nu? Jo, jag! Så himla typiskt att nu när jag äntligen skulle jobba ikapp lite så blir jag sjuk själv 🙁 Men Jocke är hemma idag så det är skönt att han kunde följa barnen till skolan nu på morgonen.

Vi har haft en fantastisk helg jag och barnen, ni som följer oss på instagram har säkert sett det. I fredags hade barnen den årliga Nobellunchen på skolan och självklart var det skjorta, slips och klänning som gällde. Smilla ville även ha lockligt hår så det var bara att ställa klockan på en timme tidigare för att hinna med det också 🙂 Vi passade på att prova vår nya Remington PROLuxe Curling Tong som vi fått testa genom Buzzador. Vi blev nöjda med resultatet och dessutom är locktången väldigt snygg i pärlemor och roséguld och den har en digital display med temperatur mellan 120°C-210°C.

Direkt efter Nobellunchen så hämtade jag barnen och vi checkade in på Hotel Best Western PLUS Park Airport Arlanda. Vi hade fått en frinatt som bara gällde året ut så vi passade på att utnyttja den. Att bo på hotell utan att egentligen behöva är rätt mysigt för man kommer in i en bra stämning och släpper alla krav på disk, matlagning och städning. Hotellet är helt nyrenoverat, har långtidsparkering och gratis transfer till Arlanda.

På kvällen åkte vi med transferbussen till Arlanda för att gå på julshow där och på morgonen åt vi en god frukost speciellt framtaget för Best Western i samarbete med TV-kocken Tina Nordström ”Best Breakfast by Tina”. Mer om julshowen i nästa inlägg!

Kram Annelie