Never ending story!

Jag känner mig nöjd med dagen! Jag är nu klar med all tvätt och jag har till och med varit duktig och manglat alla lakan! Det är lite tidskrävande att mangla men det blir ju så mycket snyggare i garderoberna och de tar mindre plats så jag ska försöka vara duktig och göra det även i fortsättningen.

Jag har även städat i barnens rum och rensat ut en massa skit. Jag tycker att jag rensar ofta men ändå finns det alltid grejer att slänga eller sälja. Never ending story! Det är konstigt det här med att det aldrig liksom tar slut eller blir tomt när man har barn, det är aldrig tomt i tvättkorgen, det finns alltid disk framme och det ligger alltid kläder överallt! Jag fattar inte hur det kan bli så men jag har förstått att det är lika hos alla barnfamiljer.

Vi har även umgåtts med vänner och grannar så barnen har fått leka av sig lite, sen lovade jag Max att jag skulle sätta i nya batterier i alla hans radiostyrda bilar och de leksaker som drivs av batterier men höll på att storkna när det gick åt sammanlagt 42 stycken batterier! Huva, det är dyrt med batterier och jag vet ju hur fort de tar slut! Men detta har i varje fall sysselsatt både honom och mig hela kvällen och nu har jag laddat med öronproppar de närmsta dagarna för det kommer nog bli ett fasligt liv här 😉

Nu sover de i varje fall och jag sitter med ett glas rosévin och äter godis medan jag skriver detta blogginlägg. En vecka kvar på semestern innan det kör igång igen och kalendern är redan full de närmsta månaderna med både jobb, roligheter och måsten. Till råga på allt så har Jocke tackat ja till en USA turné och blir borta några veckor i höst så vi får se hur mycket som hinns med av det jag planerat in.

Kram Annelie