Nattbloggning

Åter igen blir det ett nattinlägg här på bloggen, det blir svårare och svårare att sitta vid datorn när barnen är hemma/vakna för de bara tjatar om att de ska spela på den och att de vill se “You Tube klipp”…

Jag åkte ju iväg till Ekerö på visning idag och när jag kom hem möttes jag av ett så blankt och välstädat kök! Min älskade man hade skrubbat och putsat diskbänken/bänkar/spisen/köksluckor, ja allt i köket blänkte och han hade t.o.m. dragit fram spisen och städat bakom den och det sa han att det var verkligen på tiden 😉 Han hade även putsat våra silverbestick!!! BÄST, BÄST, BÄST!!! Nu ska jag vara duktig och försöka hinna skura ugnen och kylskåpet den här veckan och vi skulle även behöva olja in köksbordet.

En annan sak som jag ska göra är att koka våra tandborstar! Det är ett hett tips att göra det så få fort man varit dålig eftersom bakterierna fastnar kvar i dem, smidigast är ju att byta ut dem om man använt borstarna ett tag men vi bytte rätt nyligen så därför väljer vi att koka bort alla basilusker istället!

Findus har bett oss prova deras nya frysta grönsaker till pasta och de var helt ok, kronärtskockorna petade vi dock ur då de var hårda och sega.


Kram Annelie