Min stora stora tjej!

Helt otroligt att min lilla prinsessa fyller 5 år idag!

Hon väckte mig redan 06.00 och frågade om vi hade glömt att hon fyllde år idag 🙂 Jag sa att hon skulle krypa ner med mig och försöka somna om. Hon kröp ner under täcket med mig men jag kände att hon inte kunde komma till ro, hon låg och vände och vred på sig och kollade hela tiden på klockan så till slut smög jag upp och började förbereda. Gjorde iordning en bricka med en muffins med 5 små ljus, smoothie och en flagga, la presenterna i en hög och sen väckte jag Jocke och Max.
Vi tände ljusen och började sjunga, -ja må hon leva…. ha ha… det var ju så uppenbart att hon legat vaken men hon spelade en underbar teater och låtsades att hon vaknade precis och att hon blev så överraskad 🙂

Max blev såklart galen igen och vägrade överräcka sitt paket till Smilla, han ville behålla det själv. Som tur var så hade vi förberett en stor present till honom också!

De fick varsin resväska och sovsäck som de blev så glada för, Max rullade med sin till dagis för han vägrade lämna den hemma 🙂

Smilla fick också fina kläder, solglasögon, Barbie bok, Barbie DVD, Pet Shop hus med pet shops och massa andra grejer.

5 år = en hel hand!!!

Kram Annelie