Min lillasyster ska gifta sig!

På lördag ska min lillasyster gifta sig! Hon och hennes blivande man vill ha en litet och enkelt bröllop och bara de närmaste är bjudna. Jag älskar allt som har med bröllop att göra och hade gärna sett att det varit en stor fest men det kan ju tyvärr inte jag bestämma. De har även undanbett sig möhippa/svensexa men där går faktiskt min gräns 🙂 Klart man är skyldig att medverka på sin möhippa, något roligt ska väl vi gäster få nu när vi missar festen så jag har i två veckors tid försökt styra upp en möhippa. Men tyvärr eller kanske rättare sagt tur för min syster så är rätt många iväg på semestrar så det visade sig bli väldigt svårt att få ihop några roliga aktiviteter på så kort varsel, men igår roddade jag ändå ihop en liten överraskningsfest för dem.

Helt ovetande så började det komma gäster hem till dem vid 15.00 som hade med sig matkorgar, massa vin/öl och som började köra fram grillen 🙂 Det blev kubbspel, tipsrunda och grillning så jag tror att de själva tyckte att det var en helt ok möhippa/svensexa ändå för det var ju lite som en stor familjefest fast med några  pinsamma inslag 😉

Så vi hade en mysig eftermiddag/kväll tillsammans i det fina vädret så nu ser vi fram emot bröllopet på lördag!!!

Kram Annelie