Mer livskvalité till familjen!

Idag har jag provat på att vara ensamstående 5-barnsmamma! Det gick det också och det var rätt mysigt men jag skulle inte orka med det varje dag måste jag erkänna 🙂

Har även hunnit springa en sväng på stan och gjort en massa ärenden och letat presenter till Max som fyller 4 år på måndag. Några intensiva dagar väntar nu men det är bara roliga intensiva dagar då det är event, en stor bloggmiddag, UnderBaraBarn mässa, mingel med vänner och sen några Living and Room partyn!

Det är alltid ett pussel här hemma för att få ihop Jockes och mitt schema och vi saknar ju en ”naturlig” barnvakt att ringa då det krisar. Men nu har vi bestämt oss för att prova nanny.nu som är Sveriges största barnvaktsföretag!

Vi har aldrig använt oss av ett barnvaktsföretag tidigare så det känns spännande att testa, har fått ett bra första intryck då vi fått en video med en presentation av tjejen som ska vara barnvakt och de gjorde en rätt grundlig intervju med mig om barnen och frågade vad vi har för rutiner och önskemål. Även barnen tycker att det ska bli så spännande! Återkommer om hur det gick sen till helgen!

Nu ska jag krypa ner med mina snarkande små godingar!
God Natt!

Kram Annelie