Måla över tapeten

När vi för snart 5 år sen flyttade till lägenheten där vi bor idag så var tanken att vi skulle köpa en ny dubbelsäng till Jocke och mig men det blev inte av utan istället tog vi bort den fula sänggaveln och tänkte att vi får sova utan tills den dagen vi köper ny säng. Inte trodde jag att vi 5 år senare fortfarande skulle sova utan sänggavel!
Den senaste tiden när jag surfat runt på nätet så har jag fått tips om hur man kan måla en sänggavel och det är jag nu jätte sugen på! Vad tror ni om det? Allt blir ju i varje fall bättre än det är nu för nu är det så tomt och trist!


Sen en grej som skulle vara lite svårare men som jag tror skulle bli snyggt är att måla en randig fondvägg i vardagsrummet bakom soffan för jag har börjat tröttna på alla dessa vita väggar….

Det bästa är ju att det är rätt lätt att måla över tapet med lite färg kolla bara på den här hemsidan för att få inspiration du med:
www.malaovertapeten.nu.

Kram Annelie