Loddo Junibox

Juni månads Loddobox
har anlänt och värdet på boxen denna gång är 328 kr men vi betalar som
vanligt endast 99 kr! Om man bara vill prova så kan man lätt fylla i en
intresseanmälan på Loddos hemsida och det är ingen bindningstid.

Nicks kexbar är en crunchig kexbar med överdrag av choklad. Innehåller inget tillsatt socker och är glutenfri. Ett nyttigare alternativ helt enkelt!

Flux Drops är läskande sockerfria sugtabletter som tas vid muntorrhet. Har en fräsch smak av rabarber och jordgubb. Flux Drops innehåller vinsyra och fluor som förebygger karies. 

Chiago – Perfekt mellanmål att ta med, en squeezy fylld med solmogna frukter, mättande och näringsrika chiafrön och superfoods för en extra boost. 100% ekologiskt

Nocco Cassis är en funktionsdryck som innehåller BCAA, vitaminer och koffein. Den har en fräsch och bärig smak av svartvinbär och helt sockerfri.

Nya ekologiska Smakis jordgubb är smaksatt av binas favorit citronmeliss. En god och läskande Smakis som barnen gillar. Med kom också en fröpåse citronmeliss!

Gårdschips lanserar dippmix i smakerna kantarell, sparris, rödbeta och lingon. Gott att dippa chipsen i men passar lika bra till det grillade köttet! Består av naturliga ingredienser och inga onödiga tillsatser. Jag fick sparris och jag ska använda halva påsen till det grillade köttet imorgon och halva påsen till chipsen på kvällen så jag återkommer om recension.

Glasögonsnöret eller ”senilsnöret” som vi brukar kalla det är en snygg och praktisk accessoar som hindrar att du tappar bort dina glasögon.

Comviq kontantkort Någon som behöver ett kontantkort? Hojta till i så fall för jag behöver det inte. Kontantkort är ju bra när man vill ha koll på hur mycket pengar som går åt som te.x. till barnens telefoner eller om man kanske vill ha en semestertelefon där bara ett fåtal kan nå en.

Kram Annelie