Living and Room visning

Det var här i det här rummet det började för 2 år och 8 månader sen tillsammans med Living and Rooms VD och grundare Janeth Wihlborg och min svägerska Tulla.

Då hade vi bjudit in tanterna i huset och det gick väl sådär men det fick mig ändå att fortsätta som konsulent hos Living and Room och idag har jag hunnit med 7 kollektioner och jag har även blivit teamleader och har 18 stycken säljare under mig att coacha. Jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta med detta drömjobb, det enda som skulle kunna stoppa mig är väl det ekonomiska men jag har ju massor av kärlek att leva på 😉

När gästerna kom så bjöd jag på vin och snittar och vi hade en jätte mysig kväll, det här måste jag absolut snart göra om! Bekvämt också att slippa släpa iväg alla grejerna plus att jag kunde ta ett glas vin med gästerna och hade all tid i världen att mingla runt 😉

Så nu är det din tur! Bjud hem vännerna på lite glögg och pepparkakor så kommer jag och berättar om inredningstrender och ger er massor med inspiration!!!

Kram Annelie