Lekmer hjälper dig att fira alla högtider!

Snart är det Halloween och då är det ju super spännande att klä ut sig tycker barnen, de brukar både ha Halloween firande på dagis och på skolan. I år har Max sagt att han vill vara Spindelmannen och Smilla kan inte riktigt bestämma sig, det finns för mycket fint tycker hon 🙂 Idag har vi suttit och kollat på Lekmer hemsida och verkligen blivit inspirerade! Kolla in HÄR på alla läckra Halloween dräkter!

Man blir nästan lite sugen att handla till sig själv 😉
Jag gillar att handla på Lekmer för att det är smidigt och enkelt, snabb leverans och fria byten! Förra året blev även Lekmer utsedd till Sveriges bästa barnbutik på nätet!

Jag har faktiskt två paket från Lekmer som ligger och väntar på mig på posten och tanken var att vi skulle ha hämtat ut dem igår men då spenderade vi ju hela dagen på akuten då Max slog huvudet så olyckligt på dagis så därför hann vi inte med det. Men imorgon då ska jag hämta ut det och sen försöka gömma det på en bra plats fram till julafton då en överlycklig tjej kommer att få ett nytt Lundby Stockholm, dockskåp med tillbehör! LOVA att inte skvallra för henne för hon har ingen aning att hon ska få ett och hon har tjatat att hon vill ha just ett sådant i över två år!!! Längtar att få inreda det tillsammans med henne!

Kram Annelie