Lara Fabian kommer till Sverige!!!

Som ni kanske sett på min Instagram så kommer Lara Fabian till Sverige den 20 april! Det kommer att bli hennes första konsert här. Jag gillar henne jätte mycket och många tycker att hon är Europas svar på Celine Dion och med sin säregna röst och över 18 miljoner sålda album.

Jocke har uppträtt med Lara Fabian i Kina och han har också bara gott att säga om henne så vi får hoppas att vi lyckas få barnvakt så att vi kan se henne tillsammans!

Laura slog igenom i slutet av 80-talet då hon deltog i ett flertal framstående sångtävlingar. Hon tävlade bl.a. för Luxemburg i Eurovision Song Contest år 1988 och slutade på fjärde plats. Hennes debutskiva släpptes sen i augusti 1991 och sen har det rullat på med fler album och priser! Lara Fabian föddes belgisk-italiensk men är nu en kanadensisk medborgare vilket gör henne flerspråkig och sjunger på olika språk som franska, italienska, engelska och spanska men även portugisiska, hebreiska, grekiska, ryska och tyska!!! Alltså vem annan kan så många språk? Helt imponerande!!!

Ses vi på Cirkus den 20 april? Biljetter finns att köpa på Ticnet!

Kram Annelie