Lång och lyxig påsk

Vilken underbar påsk vi har och vilken tur med vädret!
Idag ska vi spendera dagen i stugan och fixa där. Vi hade ju inbrott där i vintras så nu vill vi städa ur stugan grundligt innan vi flyttar in igen. Känns olustigt att någon varit där och rivit runt 🙁 Vi ska också kolla noggrannare om de fick med sig något, men vi tror inte det utan de har bara stökat till (rivit ur kläder ur garderoberna) och förstört dörren när de brutit upp den. Så himla trist att vissa har så svårt att låta bli andras grejer!!!

Jocke är tillbaka efter spelning i Sälen så nu är han ledig i två dagar innan det är dags att vara tillbaka i Stockholm igen på tisdag.

Mamma skämmer bort oss med god mat varje dag! Idag åt vi tjälknöl med potatisgratäng, så himla gott!!!

Till barnens glädje kom även studsmattan upp nu i helgen, som de har längtat efter denna studsmatta i vinter! Jag håller andan ibland när de hoppar för man har läst om att det händer så många olyckor men samtidigt har jag så svårt att förbjuda dem när jag ser deras glädje och hör deras kluckande skratt.
Pappa och Max har åkt med fyrhjulingen upp till skogen för att hämta ved så gissa om en viss 4-åring var superglad när de åkte iväg 🙂
Kram Annelie