Kaos i trippel bemärkelse!

Vaknar upp till en lite annorlunda dag, allt handlar om USA-valet och om snöovädret som anlänt oss i Stockholm! Tror att vi i Stockholm är sämst på att hantera dessa snöoväder, alldeles för många kör fortfarande med sommardäck och de flesta ger sig ut på vägarna fast man rekommenderar att inte göra det och då blir det istället kaos och hur många trafikolyckor som helst har inrapporterats i området. Utanför fönstret står 6 stycken bussar fast i en uppförsbacke och de parkerade bilarna som står på parkeringen syns knappt utan ser bara ut som snöhögar. Skolan skickade nyss ut ett meddelande att skolan har stängt så de föräldrar som har möjlighet ska hämta hem sina barn.

Om USA-valet väljer jag att inte skriva något, jag håller med om att det är katastrof men det står så mycket om det överallt så jag tycker inte att jag behöver skriva om det här också.

Sen för mig personligen så är det också lite katastrof då jag ligger i soffan med foten i högläge och inlindad i bandage! Igår gjorde jag nämligen en praktvurpa! Jag hoppade av bussen med två tunga matkassar, går några steg och helt plötsligt så glider fötterna undan och jag gör världens vurpa! Förstås tänkte jag mer på att rädda matkassarna än mig själv så foten fick sig en rejäl vrickning och smäll. Folk kom till undsättning och hjälpte mig upp och plocka ihop matvaror som trillat ur kassarna. De frågade om det var ok och självklart säger man att det är ok fast foten dunkar och man har ont för man tycker att det är så pinsamt! Varför är det så svårt att erkänna? Jag haltade hem och sen gick allt i ett så det var bara att bita ihop, barnen hämtades på skolan, jag lagade middag, skjutsade Max till fotbollsträning och åkte sen med Smilla till Music Kidz. Där satt jag och väntade i en timme medan hon sjöng och då kände jag hur foten började dunka ännu mer och svullna upp. När vi sen skulle köra hem så fick jag knappt på mig skon och det var omöjligt att stödja på foten. Som tur var så var det foten jag gasar med som gjorde ont så det gick sakta men säkert hem men att fickparkera och ta mig in till lägenheten var en pärs. Som tur var kunde Jocke möta upp mig och hjälpa mig. Hade det inte varit snökaos så hade jag tagit mig in till vårdcentralen och lånat kryckor men nu blir jag hemma i soffan istället vilket inte är helt fel en dag som denna 🙂 Jag känner redan att foten är lite bättre så det är nog bara en enklare stukning får vi hoppas.

Så här ser det ut på en av våra balkonger, stackars blommor 🙁

 
Kram Annelie