Just nu kampanj hos Loddo

Årets sista Loddo box såg ut så här:

Perfekt med en tomteluva från Partykungen.se, den har använts flitigt hela julen och en rolig detalj i boxen. Från Novellix kommer en liten novellbok som blev en perfekt läsning på juldagen när vi bara slappade. Brandbilen från Vikingtoys blev en perfekt och uppskattad julklapp till lilla Theo, Mini Chubbies är tillverkad av mjuk livsmedelsgodkänd återvinningsbar plast fri från både PBA, Phtalater och andra gifter. Brandbilens runda former och mjuka material gör också att barnet inte gör sig illa på leksaken. Från Pyramidbröd fick jag ett rustikt knäckebröd med fyllig smak som var väldigt gott och passade utmärkt att äta till julmaten. Förlåt för suddig bild…

BIC Soleil Bella är BIC`s bästa rakhyvel för kvinnor! Den har 4 rörliga blad för en extra mjuk och skonsam rakning och den mjukgörnade remsan innehåller kokosmjölk som återfuktar och vårdar huden. Handtaget är ergonomiskt utformande med mjukt gummigrepp.Nozoil är en näsolja som smörjer torr och irriterad näsa. 100 % naturligt ren sesamolja som är perfekt för dig som har besvär av torra slemhinnor.

Den klassiska tändstickan Solstickan känner vi nog alla till och perfekt är köpa de lite längre stickorna eftersom de brinner längre.

Bref Power Active Fragrance Boost är ett toalettblock som ger snygg design och funktion i ett. Rengör toaletten vid varje spolning och förebygger kalkbildning. Ger även en långvarig och fräsch doft i badrummet och kan köpas på ICA, Hemköp, Willys och Gekås.

Nocco är en dryck med koffein som är väldigt populär bland ungdomarna. Förra årets julsuccé gjorde den här julen en comeback där både design och smak blivit ännu bättre.

I boxen skulle även SmellWell varit med men den saknades tyvärr i min box. Hade varit perfekt att testat i killarnas illaluktande träningsskor för man ska tydligen bara lägga i dem i skorna över natten så absorberas fukt och lukt. Lovar att recensera den senare om jag får prova den i efterhand.

JUST NU KAMPANJ HOS LODDO: Köp 3 betala för 2 – vi bjuder på 3:e boxen! Gäller endast till imorgon den 3 januari och endast genom denna länk: https://loddo.se/julkampanj/

Kram Annelie