Jag ska prova Vikt>start!

Nu har jag haft ”semester” i 4 veckor och under den här tiden så har jag ätit allt jag velat, godis och vin i stort sett varje dag, massa av goda såser till det grillade köttet, feta potatisgratänger och så gott som dagligen har det blivit desserter…. jag hatar att prata om vikt och är helt ointresserad av olika bantningsmetoder och det enda jag provat på i hela mitt liv är Modifast som jag provade förra året och det funkade bra men det är inget jag fortsatt med.

Men förra veckan fick jag Betavivo, Vikt>start på posten och jag är lite sugen att prova… man ska blanda en påse Betavivo i ett glas vatten och dricka en halvtimme innan maten och då ska man känna en mättnadskänsla så att man inte orkar äta så mycket.

Man fick med en tvättsvamp för att förstå effekten i magen, tvättsvampen var ihoptryckt och liten men när det kom i kontakt med vatten så svällde den upp och det är det som händer i magsäcken när man dricker detta pulver.

Om en vecka ska jag på bröllop och om jag inte gör något åt mitt födointag nu så kommer jag att gråta nästa vecka när jag ska tränga mig i en klänning så jag ska ge Betavivo en chans och lovar att återkomma om hur det går! För så länge jag får äta som vanligt så skadar det ju inte att prova 😉
Häng även med mig på instagram (niehoffs)!

Kram Annelie