Jag har fixat ögonfransarna igen!

Ni som läser bloggen vet ju att jag gjorde fransarna i början på sommaren och jag blev jätte nöjd men tyvärr tappade jag dem när jag var uppe i stugan så jag hade ingen möjlighet att bygga på dem då. Men nu bestämde jag mig för att prova igen!

Jag har en kompis som börjat göra fransar så den här gången gick jag till henne. Hon heter Marelia och är inte riktigt ”klar” utan tar elevpriser men ett tips är att boka in henne för hon är så duktig! Hon håller till vid Globen och tar ”elevpriser” ett tag till så skynda och boka en tid! Klicka på länken så kommer du direkt till hennes bokningskalender.
http://www.bokadirekt.se/places/artractive-beauty-school-4788/%C3%B6gonfransf%C3%B6rl%C3%A4ngning-nytt-set-elev-171061?sr=24396

 Fler bilder finns på instagram = Niehoffs

Kram Annelie