Jag försökte i varje fall…

Jag googlade på Spidermantårtor och jag låg och tänkte på nätterna i sängen på hur jag skulle kunna lyckas med en Spidermantårta till Max 5 års kalas i lördags. Först var jag inne på Marsipan men det gillar han ju inte så det fick bli en gräddtårta. På lördagmorgon bara några timmar innan kalaset stod jag och försökte rita ett spindelnät på tårtan med hjälp av glasyr men det gick ju åt fanders, sen kom jag på den briljanta idén att rita med lakritssås vilket var mycket lättare och jag fick till ett rätt ok nät…. tills grädden blev lite varm och allt flöt ut och det inte längre syntes att det var ett nät… Jag blev så less, bredde på ett nytt lager grädde och tömde ut M&Ms över hela tårtan, tryckte fast Fingers kakor runt kanten och avslutade det hela med att trycka ner Max Spiderman docka i mitten! Jag hade varken tid eller ork att försöka hitta på något annat och jag tänkte att det fick bära eller brista.

Jocke var med barnen på Skridskoskola på förmiddagen och när de kom tillbaka så visade jag nervöst Max tårtan och bad om ursäkt att den inte blev så bra som han ville, men döm om min förvåning när han istället blev glad över att hans Spiderman docka fått en egen GODIS borg!
Så jag slapp ha dåligt samvete över att vara en så dålig mamma trots allt och förutom tårtan så fick han ju  Spiderman girlanger, servetter och tallrikar så det gick ändå i det tema han önskat.

Sen att få hjälpa till att fixa inför kalaset är ju väldigt spännande och roligt.

Klockan 14.00 började kompisarna att ramla in och sen var det full fart i två timmar tills de blev hämtade igen. Vi hann med olika lekar, dansstopp, fiskdamm och såklart fika och öppna alla fina presenter.

Men vilket liv det kan vara på grabbar alltså! Ibland går det verkligen lite vilt till och jag var så glad över att även Jocke var hemma och kunde hjälpa mig då t.o.m. blodvite uppstod av en sprucken läpp!

Pust, nu är det i varje fall gjort och det är ett år tills nästa grabb-kalas 😉

Kram Annelie