Jag är utvald Ambassadör!

Jag har alltid haft täta, rätt långa ögonfransar men den sista tiden så har det hänt någon med dem, samtidigt som jag började se nya rynkor i mitt ansikte så tappade ögonfransarna sin glans, de blev kortare och var inte alls lika fylliga längre. Jag hatar att åldras eller det är väl ok att bli gammal men jag vill inte bli ful för det 🙁 Jag som aldrig har haft några problem med min hy men det är väl det straffet jag får nu att jag slarvat med att ta bort smink på kvällarna och varit slarvig med bra produkter. För mig har det liksom funkat med våtservetter och en dagkräm.

I varje fall så blev jag jätte glad när jag i förra veckan fick reda på att jag blivit utvald som Ambassadör för Super Glandin Eyelash Serum! En effektiv formula som ger drömfransar!

Jag ska pensla på detta serum varje kväll i 30 dagar och det ska då
ge mig fina ögonfransar igen. Ska bli väldigt spännande att se! Jag ska
låta er vara med i mitt test för att se om det blir någon skillnad, jag
har fotat mina ögonfransar som de såg ut för 2 dagar sen när jag började
med serumet så återkommer jag med en ny bild om 30 dagar!

Kram Annelie