Influensa med hög feber och ont i hela kroppen!

Nu har jag verkligen drabbats av den här hemska influensan! Täppt i näsan, hög feber och ont i hela kroppen! Jag försökte duscha nyss men duschstrålarna gjorde så ont mot huden så jag fick stänga av. Härom dagen var det Smilla som var så här dålig och då kunde hon inte stå på benen och jag förstår nu vad hon menade. Benen bär mig knappt och börjar skaka vid minsta ansträngning. Som tur är så är Jocke hemma så han kan ta hand om hemmet och barnen. Det var han som fick åka iväg och storhandla igår och det är han som får stå för maten här hemma i helgen för jag orkar inte ens tänka på mat. Jag kan inte riktigt sova men jag orkar inte ha ögonen öppna så jag ligger just nu nerbäddad i soffan och lyssnar på familjen vilket är jätte mysigt! Max bygger med lego och Smilla och Jocke sitter och skriver musik.

Igår kom Jocke hem med krya på dig blommor och det kändes bra. Vi har varit tvungen att avboka så mycket roligt i helgen bl.a. två middagar med kompisar så jag har lite dåligt samvete men de får vi försöka ta igen någon annan helg.

Ikväll är det Melodifestivalen och jag hoppas att jag orkar vara vaken och kolla på det. Igår somnade jag 21.30 direkt efter Fångarna på Fortet. Jag vet att det är många som är sjuka just nu så till er vill jag säga ”krya på er” och till er som klarat er så håller jag tummarna att ni fortsätter att vara friska!

Kram Annelie