Idag behöver jag något som piggar upp mig…

Just nu pågår Stockholm Fashion Week och det betyder att det är tre dagar som är fullproppade med pressvisningar för oss som skriver om mode och/eller inredning. Så i två dagar har jag sprungit runt över hela Stockholm känns det som tillsammans med underbara branschkolleger och vi har haft det super mysigt! Det är idag också men jag har bestämt mig för att stanna hemma idag för jag har en jätte jobbig hosta! Tror att det beror mycket på att jag är ute i det kalla vädret, kommer in i varma lokaler och sen ut i det kalla igen och jag har varit dålig på att knäppa jackan när jag promenerat så dessa temperaturväxlingar har nog satt sina spår…

Så idag ligger jag på soffan och försöker kurera mig och hitta lite energi att sammanställa all pressmaterial som jag fått. Följer även det hemska som sker i världen genom TV:n för jag vill helst inte ha TVn på när barnen är vakna på kvällarna för de får så lätt mardrömmar och inatt slutade det med att vi sov alla tre i samma säng bara för att de tänkte på allt ont i världen.

Tror att jag ska tappa upp ett varmt bad och lägga mig där ett tag innan det är dags att hämta hem barnen. Jag har fått ett underbart Magic Bath badsalt från HarmonyHome som är gjort på havssalt, rika mineraler och eteriska oljor. Just detta badsalt doftar äpple, lilja och kanel och ska hjälpa till att ta bort dåliga energier och negativa influenser. Passar ju utmärkt just idag! Jag har även deras doftljus Tru Mélange som är gjort av ren bivax och noga utvalda eteriska oljor. Doften Bergamot och Lime är kryddig och varm med ett blommigt inslag. Det står att den ska hjälpa till att ”pigga upp” så den här kombinationen ska förhoppningsvis ge mig lite ny härlig energi! Vi hörs snart igen och då är jag förhoppningsvis lite piggare 🙂

Kram Annelie