Ibland blir jag galen på mig själv!

Nu har vi äntligen kört sista lasset från gamla lägenheten! Imorgon är det flyttstädning som gäller hela dagen! Känner att jag är helt slut i kroppen och är så trött, jag körde sista lasset helt själv och det var så skönt när jag hade fyllt hela hissen vid nya lägenheten med massor av prylar och kände att nu är det bara från hissen in i lägenheten som är kvar… svetten rann och jag flåsade som en tok när jag äntligen fått ur grejerna ur hissen, letade fram lägenhetsnyckeln och försökte låsa upp dörren. MEN det gick inte för jag hade hoppat av hissen på fel våning!!! Gissa om jag var nära gråt då… men det var inget att göra, bara fylla hissen igen för att åka en till våning…. nu känns det som att jag aldrig vill flytta igen eller jo det vill jag nog men då ska det vara en flyttfirma som sköter allt!

Glöm inte att tävla om biobiljetter, jag utser tre vinnare på torsdag!

Kram Annelie