Höst på ingång

Hej, nu är sommaren slut…. jag har fått hämta upp jackor från förrådet och börjat använda strumpor… men än så länge har det inte varit någon frostnatt så det är så skönt eftersom jag vill att mina Dahlia knoppar ska hinna slå ut innan. De står rätt skyddade på balkongen så har jag tur så får jag njuta av dem lite till. Sakta men säkert slår de ut en efter en och jag blir så kär i varje blomma!!!

Jag har också äntligen fått se Pernilla Wahlgrens show HYBRIS! Vi köpte biljetter för länge sen men sen kom ju pandemin och allt blev framflyttat. Vi såg showen på Cirkus och den var så bra så den kan jag verkligen rekommendera om man gillar Pernilla. Det var jag, Malin, Helena och Annelie som såg den och efteråt gick vi ut och käkade på en Italiensk restaurang, så himla mysig tjejkväll med god mat och goda drinkar!

Jocke har varit upp till stugan och snickrat lite på fasaden, det är lite som vi behöver göra innan snön kommer. Som tur var kunde pappa hjälpa honom! Så tacksam för det! Jag bad Jocke plocka med sig lite blommor från rabatten när han åkte hem, så att jag kan njuta av dem här hemma.

Kram Annelie