Hjälp att hitta rätt lokal

Jag sitter och planerar lite kommande events, jag älskar ju att ha events och har haft en hel del och av erfarenhet vet jag att det absolut svåraste är att hitta ”rätt” lokal till eventet. Här i Stockholm kostar ju lokalerna en hel del men i gengäld ligger de ofta väldigt centralt och det är väldigt fina lokaler.

En lokal som jag verkligen gillar om man ska ha ett större mingelevent är Meeting Room på Kungsholmen och jag har använt mig av den lokalen två gånger och är väldigt nöjd. Gillar den industriella stilrena känslan samtidigt som den har spännande ”nivåer” i lokalen.

En annan lokal som jag gillar är So Stockholm som jag också använt mig av några gånger.
Den passar till ett lite mindre och intimare event.

Om man börjar googla på lokaler så får man upp massor men det är väldigt tidskrävande att sitta och jämföra lokaler med varandra så därför tänkte jag nu tipsa om Venuu bokningstjänst där alla lokaler är samlade, oavsett om du är ute efter en festlokal eller en bröllopslokal. Där kan man även lätt göra olika urval och läsa recensioner om vad andra tycker, förutom i Stockholm så finns tjänsten även i Göteborg och Malmö.

Någon som vill komma på ett event om jag fixar ett? Jag får se om jag hinner nu innan sommaren, annars så får det bli direkt efter sommaren.

Kram Annelie