Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, efter nästan 3 veckor ute på vägarna och 150 mil med 3 anhalter känns det skönt att vara hemma igen, få packa upp alla grejer, duscha i sin egen dusch och framför allt sova i sin egen säng!

Det finns faktiskt snö här i Stockholm också så barnen blev glada när de såg det och idag har de varit ute med sina kompisar och åkt stjärtlapp på gården. Jag har gått runt och samlat in alla tomtar och julpyssel och vi får se om ljusstakarna i fönstren åker ner på söndag.

Här är en vinterbild uppe från Hälsingland innan vi åkte därifrån:

En sak som var tråkigt med att komma hem var att två av mina favoritblommor dött 🙁
Min fina kaffeplanta som jag fick av Zoega som jag vårdat ömt i över ett år klarade sig inte fast jag försett den med extra vatten… någon som vet om man kan köpa en ny kaffeplanta någonstans?

Så här fin var den innan jag åkte…

Sen har även min fina chiliplanta dött som jag fått från Bo Rappne på Ulriksdals Slottsträdgård. Så nu måste jag bege mig ut och inhandla nya blommor i helgen… även min elefantöra har dött 🙁

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på ett avsnitt av serien Bron med min käre man. Vi är inne på säsong 2 och den är super bra! Älskar Saga Norén som har en av huvudrollerna i serien 🙂 Har ni inte sett den så se den! Finns på Netflix.

Kram Annelie