Guldläge på nätet

Nu när barnen har sportlov så försöker jag också vara ledig så mycket det går, när man är egenföretagare så finns det alltid jobb att göra men det bästa är att jag själv kan sätta mina arbetstider och arbetsplatser. Det enda jag oftast behöver är en dator och den datortiden försöker jag ta när barnen ser på någon film, leker med kompisar eller på kvällen när de somnat. Jocke är just nu i studion, Max är hos en kompis och Smilla kollar på film så då passar jag på och ska läsa min nya bok som jag fått hem. Den heter ”Guldläge på nätet” och är skriven av Bråth/Wahlgren. Boken ger tips på hur man ökar sin försäljning på nätet och hur man får bästa sökmotoroptimering. Alltså hur man hittar de smartaste sökorden och hur man bygger upp den bästa sajten för att få innehåll och undersidor att framstå bra i sökmotorernas värld. Väldigt intressant för mig som jobbar med just detta så nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe, lite favoritgodis från Haupt Lakrits och läsa klart den!

Kram Annelie