Gratis är gott!

Idag har det varit en fixardag för mig, barnen har varit på dagis, Jocke har jobbat och jag har handlat för att fylla upp kylskåpet, tvättat, packat upp väskor och gått igenom en veckas post. Ändå är jag inte klar så imorgon får jag fortsätta att städa och tvätta för att få lite ordning här hemma.

Ikväll har vi varit på dansskola med Smilla och när vi kom hem lagade vi färsk torsk som vi panerade och till det blev det matvete, hollandaisesås, haricots verts och gröna ärtor, så himla gott!

Idag har det varit en riktig gratisdag, ofta får jag gratisgrejer som företag vill att jag ska testa eller göra reklam för på bloggen och idag fick jag detta gratis så bara tacka och ta emot!

Bröd från både Pågen och Fazer:

Youghurt från Valio, honung från Doctor Honey, bl.a. en som ska hjälpa mot baksmälla!

Äppelmust från Kiviks och godis från Malaco:

Så imorgon kan vi så gott som äta frukost gratis då vi har fått både youghurt, bröd och juice 😉

Kram Annelie