Godis är inte bara godis…..

I min goodiebag från bloggmiddagen fanns det mycket godis 🙂 Jag är ju ett godismonster så det passade mig perfekt 🙂 Bland godissponsorerna hittade jag bl.a. Haribo, Malaco & Godisbolaget.

Smycken är också som godis för mig, vi fick några jätte fina smycken från Lagnöviken, Smyckesfabriken, dag och natt och Stilpoäng.

Hos Lagnöviken kan du beställa unika och personliga presenter och även Smyckesfabriken gör handgjorda smycken och jag som älskar änglar blev jätte glad över lyckoängeln jag fick från dem. Av dag och natt fick jag ett fint snäckarmband med 5 rader av vita snäckor och Stilpoäng sponsrade med ett barnarmband som kommer passa Smilla perfekt.

I goodiebagen från UnderBara Barnmässan fanns ett sidenarmband från Familjesmycken:

 
Läste på deras hemsida att man kan köpa till fina berlocker till armbandet! Jag som gillar elefanter kommer nog att beställa den här fina silverelefanten:

Älskar mina smycken och det är verkligen som godis för mig 🙂
Kram Annelie